Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60g359kcal14.3g3.9g32.3g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)164g229kcal18.3g0.7g17.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow45g404kcal0g0g44.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g1982kcal65.2g9.2g188.4g0g
Valittu annoskoko426g991kcal32.6g4.6g94.2g0g
Annoskoko puolitettuna213g496kcal16.3g2.3g47.1g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703