Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g70g419kcal16.7g4.6g37.7g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)192g267kcal21.3g0.8g19.9g0g
Vesi174g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow52g471kcal0g0g52.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g2312kcal76g10.8g219.8g0g
Valittu annoskoko497g1156kcal38g5.4g109.9g0g
Annoskoko puolitettuna249g578kcal19g2.7g55g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703