Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g478kcal19.1g5.3g43g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)219g305kcal24.3g0.9g22.8g0g
Vesi199g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow60g538kcal0g0g59.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g2643kcal86.8g12.4g251.2g0g
Valittu annoskoko568g1321kcal43.4g6.2g125.6g0g
Annoskoko puolitettuna284g661kcal21.7g3.1g62.8g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703