Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g480kcal19.2g5.3g43.2g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)220g306kcal24.4g0.9g22.9g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2652kcal87.2g12.4g252.2g0g
Valittu annoskoko570g1326kcal43.6g6.2g126.1g0g
Annoskoko puolitettuna285g663kcal21.8g3.1g63.1g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703