Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g90g538kcal21.5g5.9g48.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)247g343kcal27.4g1g25.6g0g
Vesi224g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow67g605kcal0g0g67.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g2973kcal97.8g13.8g282.6g0g
Valittu annoskoko639g1487kcal48.9g6.9g141.3g0g
Annoskoko puolitettuna320g743kcal24.5g3.5g70.7g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703