Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g60kcal2.4g0.7g5.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)27g38kcal3g0.1g2.8g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g330kcal10.8g1.6g31.4g0g
Valittu annoskoko71g165kcal5.4g0.8g15.7g0g
Annoskoko puolitettuna36g83kcal2.7g0.4g7.9g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703