Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g598kcal23.9g6.6g53.8g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)274g381kcal30.4g1.1g28.5g0g
Vesi249g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow75g673kcal0g0g74.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g3303kcal108.6g15.4g314g0g
Valittu annoskoko710g1652kcal54.3g7.7g157g0g
Annoskoko puolitettuna355g826kcal27.2g3.9g78.5g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703