Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl268g80kcal12.3g5.1g0.8g4.3g
Porkkana 219g72kcal1.4g12.2g0.4g5.6g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio100g280kcal19g0g22g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g5g12kcal0.2g1.3g0.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g1037kcal68.4g48.4g57.8g21.4g
Valittu annoskoko1092g519kcal34.2g24.2g28.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna546g259kcal17.1g12.1g14.5g5.4g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773