Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl447g134kcal20.5g8.5g1.3g7.1g
Porkkana 365g119kcal2.3g20.3g0.7g9.3g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g8.3g20kcal0.3g2.2g1.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)208g125kcal2.1g9.4g8.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g1729kcal113.8g80.8g96.2g35.4g
Valittu annoskoko1820g865kcal56.9g40.4g48.1g17.7g
Annoskoko puolitettuna910g432kcal28.5g20.2g24.1g8.9g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773