Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl625g188kcal28.8g11.9g1.9g10g
Porkkana 511g167kcal3.2g28.4g1g13g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio233g653kcal44.3g0g51.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g12g27kcal0.4g3.1g1.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)292g175kcal2.9g13.1g11.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g2420kcal159.2g113g135g49.6g
Valittu annoskoko2548g1210kcal79.6g56.5g67.5g24.8g
Annoskoko puolitettuna1274g605kcal39.8g28.3g33.8g12.4g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773