Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl715g214kcal32.9g13.6g2.1g11.4g
Porkkana 584g191kcal3.6g32.5g1.2g14.9g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio267g747kcal50.7g0g58.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g13g31kcal0.4g3.5g1.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)333g200kcal3.3g15g13.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g2766kcal181.8g129.2g154.2g56.6g
Valittu annoskoko2912g1383kcal90.9g64.6g77.1g28.3g
Annoskoko puolitettuna1456g692kcal45.5g32.3g38.6g14.2g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773