Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl804g241kcal37g15.3g2.4g12.9g
Porkkana 657g215kcal4.1g36.5g1.3g16.8g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio300g840kcal57g0g66g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g15g35kcal0.5g3.9g2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)375g225kcal3.8g16.9g15g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g3112kcal204.8g145.2g173.4g64g
Valittu annoskoko3276g1556kcal102.4g72.6g86.7g32g
Annoskoko puolitettuna1638g778kcal51.2g36.3g43.4g16g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773