Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl89g27kcal4.1g1.7g0.3g1.4g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.7g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)42g25kcal0.4g1.9g1.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g346kcal22.8g16.2g19.2g7.2g
Valittu annoskoko364g173kcal11.4g8.1g9.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna182g87kcal5.7g4.1g4.8g1.8g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773