Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl893g268kcal41.1g17g2.7g14.3g
Porkkana 730g239kcal4.5g40.6g1.5g18.6g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio333g933kcal63.3g0g73.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g17g39kcal0.5g4.4g2.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)417g250kcal4.2g18.8g16.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g3458kcal227.2g161.6g192.8g70.8g
Valittu annoskoko3640g1729kcal113.6g80.8g96.4g35.4g
Annoskoko puolitettuna1820g865kcal56.8g40.4g48.2g17.7g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773