Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1072g322kcal49.3g20.4g3.2g17.2g
Porkkana 876g286kcal5.4g48.7g1.8g22.3g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio400g1120kcal76g0g88g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g20g47kcal0.6g5.3g2.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)500g300kcal5g22.5g20g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g4150kcal272.6g193.8g231.4g85g
Valittu annoskoko4368g2075kcal136.3g96.9g115.7g42.5g
Annoskoko puolitettuna2184g1037kcal68.2g48.5g57.9g21.3g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773