Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl179g54kcal8.2g3.4g0.5g2.9g
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g3.3g7.8kcal0.1g0.9g0.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)83g50kcal0.8g3.8g3.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g692kcal45.4g32.4g38.4g14.2g
Valittu annoskoko728g346kcal22.7g16.2g19.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna364g173kcal11.4g8.1g9.6g3.6g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773