Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha72g120kcal13.7g0g7.2g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g3.1g8.3kcal0.3g1.6g0g0.4g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)4.1g8.3kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g345kcal33g10.4g18.6g1g
Valittu annoskoko126g173kcal16.5g5.2g9.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g86kcal8.3g2.6g4.7g0.3g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905