Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha96g160kcal18.3g0g9.6g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 28g18kcal0.9g1.3g1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g4.1g11kcal0.4g2.1g0g0.6g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)5.5g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g460kcal44.2g13.6g25g1.6g
Valittu annoskoko168g230kcal22.1g6.8g12.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna84g115kcal11.1g3.4g6.3g0.4g
Arvot/100g100g137kcal13.2g4g7.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905