Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha121g200kcal22.9g0g12g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 34g22kcal1.1g1.7g1.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g5.2g14kcal0.4g2.6g0.1g0.7g
Chili paprika punainen3.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)6.9g14kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g575kcal55g17.4g31.2g1.8g
Valittu annoskoko210g288kcal27.5g8.7g15.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna105g144kcal13.8g4.4g7.8g0.5g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905