Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha145g240kcal27.5g0g14.5g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 41g27kcal1.3g2g1.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g6.2g17kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Chili paprika punainen4.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)8.3g17kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g690kcal66g21g37.6g2.2g
Valittu annoskoko252g345kcal33g10.5g18.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna126g173kcal16.5g5.3g9.4g0.6g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.2g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905