Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha169g280kcal32.1g0g16.9g0g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 48g31kcal1.5g2.3g1.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g7.2g19kcal0.6g3.7g0.1g1g
Chili paprika punainen4.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)10g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 36g45kcal4g0.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g805kcal77g24g44g2.6g
Valittu annoskoko294g403kcal38.5g12g22g1.3g
Annoskoko puolitettuna147g201kcal19.3g6g11g0.7g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905