Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha193g320kcal36.6g0g19.3g0g
Sipuli 22g6.7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 55g35kcal1.8g2.7g1.9g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g8.3g22kcal0.7g4.2g0.1g1.1g
Chili paprika punainen5.5g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)11g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g920kcal88g27.8g50g3g
Valittu annoskoko336g460kcal44g13.9g25g1.5g
Annoskoko puolitettuna168g230kcal22g7g12.5g0.8g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905