Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha217g360kcal41.2g0g21.7g0g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 62g40kcal2g3g2.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g9g25kcal0.8g4.8g0.1g1.2g
Chili paprika punainen6.2g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)12g25kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 47g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1035kcal99g31.2g56.4g3.2g
Valittu annoskoko378g518kcal49.5g15.6g28.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna189g259kcal24.8g7.8g14.1g0.8g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905