Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha241g400kcal45.8g0g24.1g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 69g44kcal2.2g3.3g2.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g10g28kcal0.9g5.3g0.1g1.4g
Chili paprika punainen6.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)14g28kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 52g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1150kcal110g34.4g62.8g3.8g
Valittu annoskoko420g575kcal55g17.2g31.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna210g288kcal27.5g8.6g15.7g1g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905