Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g15g40kcal1.3g7.7g0.2g2g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)20g40kcal0g9.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g1671kcal159.8g50.2g91.2g5.4g
Valittu annoskoko610g835kcal79.9g25.1g45.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna305g418kcal40g12.6g22.8g1.4g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905