Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha48g80kcal9.2g0g4.8g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 14g8.8kcal0.4g0.7g0.5g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g2.1g5.5kcal0.2g1.1g0g0.3g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)2.8g5.5kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g230kcal22g7g12.4g0.8g
Valittu annoskoko84g115kcal11g3.5g6.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal5.5g1.8g3.1g0.2g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.2g7.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905