Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 120g395kcal12.1g69.5g4.2g13.8g
Rusina 37g110kcal1g22.5g0.2g3.6g
Aprikoosi, kuivattu 30g66kcal1.6g13g0.1g2.2g
Auringonkukansiemen 30g178kcal6.9g3.8g14.8g1.8g
Mantelilastu (A la meira)23g135kcal5.4g1.5g12.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g15g53kcal0g13.3g0.1g0.7g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g15g43kcal0.5g10.2g0g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g1970kcal55.2g270g63.2g46.8g
Valittu annoskoko1020g985kcal27.6g135g31.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna510g493kcal13.8g67.5g15.8g11.7g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997