Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 140g461kcal14.1g81.1g4.9g16.1g
Rusina 44g128kcal1.2g26.3g0.2g4.2g
Aprikoosi, kuivattu 35g77kcal1.8g15.2g0.1g2.6g
Auringonkukansiemen 35g208kcal8g4.4g17.3g2.1g
Mantelilastu (A la meira)26g157kcal6.3g1.7g14.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g18g62kcal0.1g15.6g0.1g0.8g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g18g50kcal0.6g11.9g0g1.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 874g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g2298kcal64.4g315.2g73.8g54.6g
Valittu annoskoko1190g1149kcal32.2g157.6g36.9g27.3g
Annoskoko puolitettuna595g575kcal16.1g78.8g18.5g13.7g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997