Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 160g528kcal16.1g92.9g5.6g18.4g
Rusina 50g146kcal1.4g30g0.2g4.8g
Aprikoosi, kuivattu 40g88kcal2.1g17.4g0.2g2.9g
Auringonkukansiemen 40g238kcal9.2g5g19.8g2.4g
Mantelilastu (A la meira)30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g20g71kcal0.1g17.8g0.2g0.9g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g20g57kcal0.7g13.6g0g1.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g2630kcal73.8g360.6g84.6g62.2g
Valittu annoskoko1362g1315kcal36.9g180.3g42.3g31.1g
Annoskoko puolitettuna681g658kcal18.5g90.2g21.2g15.6g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997