Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 180g593kcal18.1g104.3g6.3g20.7g
Rusina 56g164kcal1.6g33.8g0.3g5.4g
Aprikoosi, kuivattu 45g99kcal2.3g19.5g0.2g3.3g
Auringonkukansiemen 45g267kcal10.3g5.7g22.2g2.7g
Mantelilastu (A la meira)34g202kcal8.1g2.2g18.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g23g80kcal0.1g20g0.2g1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g23g65kcal0.7g15.3g0g1.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1123g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g2955kcal82.6g405.2g95g70g
Valittu annoskoko1530g1477kcal41.3g202.6g47.5g35g
Annoskoko puolitettuna765g739kcal20.7g101.3g23.8g17.5g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997