Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 20g66kcal2g11.6g0.7g2.3g
Rusina 6.2g18kcal0.2g3.8g0g0.6g
Aprikoosi, kuivattu 5g11kcal0.3g2.2g0g0.4g
Auringonkukansiemen 5g30kcal1.1g0.6g2.5g0.3g
Mantelilastu (A la meira)3.7g23kcal0.9g0.2g2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g2.5g8.9kcal0g2.2g0g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g2.5g7.2kcal0.1g1.7g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g328kcal9.2g45g10.4g7.8g
Valittu annoskoko170g164kcal4.6g22.5g5.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna85g82kcal2.3g11.3g2.6g2g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997