Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 200g659kcal20.2g115.9g7g23g
Rusina 62g183kcal1.7g37.5g0.3g6.1g
Aprikoosi, kuivattu 50g110kcal2.6g21.7g0.2g3.6g
Auringonkukansiemen 50g297kcal11.5g6.3g24.7g3g
Mantelilastu (A la meira)37g225kcal9g2.5g20.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g25g89kcal0.1g22.2g0.2g1.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g25g72kcal0.8g17g0g2.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1248g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g3283kcal92g450.2g105.4g77.8g
Valittu annoskoko1700g1642kcal46g225.1g52.7g38.9g
Annoskoko puolitettuna850g821kcal23g112.6g26.4g19.5g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997