Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 240g790kcal24.2g139.1g8.4g27.6g
Rusina 75g219kcal2.1g45g0.4g7.3g
Aprikoosi, kuivattu 60g132kcal3.1g26g0.2g4.4g
Auringonkukansiemen 60g356kcal13.8g7.5g29.7g3.6g
Mantelilastu (A la meira)45g270kcal10.8g3g24.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g30g107kcal0.1g26.7g0.2g1.4g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g30g86kcal1g20.4g0.1g2.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g3939kcal110.4g540.2g126.8g93.6g
Valittu annoskoko2040g1970kcal55.2g270.1g63.4g46.8g
Annoskoko puolitettuna1020g985kcal27.6g135.1g31.7g23.4g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997