Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 280g922kcal28.2g162.3g9.8g32.2g
Rusina 87g256kcal2.4g52.5g0.4g8.5g
Aprikoosi, kuivattu 70g154kcal3.6g30.3g0.3g5.1g
Auringonkukansiemen 70g415kcal16.1g8.8g34.6g4.2g
Mantelilastu (A la meira)52g315kcal12.6g3.5g28.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g35g124kcal0.1g31.1g0.3g1.6g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g35g100kcal1.2g23.8g0.1g3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1747g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g4596kcal128.6g630.2g147.8g109.2g
Valittu annoskoko2380g2298kcal64.3g315.1g73.9g54.6g
Annoskoko puolitettuna1190g1149kcal32.2g157.6g37g27.3g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997