Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 320g1054kcal32.2g185.5g11.2g36.7g
Rusina 100g292kcal2.8g60g0.5g9.7g
Aprikoosi, kuivattu 80g176kcal4.1g34.7g0.3g5.8g
Auringonkukansiemen 80g474kcal18.4g10.1g39.5g4.8g
Mantelilastu (A la meira)60g360kcal14.4g4g32.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g40g142kcal0.1g35.5g0.3g1.8g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g40g115kcal1.3g27.2g0.1g3.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1997g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g5253kcal146.8g720.4g168.8g124.4g
Valittu annoskoko2720g2626kcal73.4g360.2g84.4g62.2g
Annoskoko puolitettuna1360g1313kcal36.7g180.1g42.2g31.1g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997