Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 360g1185kcal36.3g208.6g12.6g41.3g
Rusina 112g329kcal3.1g67.5g0.6g10.9g
Aprikoosi, kuivattu 90g197kcal4.7g39g0.4g6.6g
Auringonkukansiemen 90g534kcal20.7g11.3g44.5g5.4g
Mantelilastu (A la meira)67g404kcal16.2g4.4g36.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g45g160kcal0.1g40g0.4g2.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g45g129kcal1.5g30.6g0.1g3.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g16kcal0.2g3.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2247g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g5910kcal165.6g810g190.4g140.2g
Valittu annoskoko3060g2955kcal82.8g405g95.2g70.1g
Annoskoko puolitettuna1530g1477kcal41.4g202.5g47.6g35.1g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997