Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 40g132kcal4g23.2g1.4g4.6g
Rusina 13g37kcal0.3g7.5g0.1g1.2g
Aprikoosi, kuivattu 10g22kcal0.5g4.3g0g0.7g
Auringonkukansiemen 10g59kcal2.3g1.3g4.9g0.6g
Mantelilastu (A la meira)7.5g45kcal1.8g0.5g4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g5g18kcal0g4.4g0g0.2g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g5g14kcal0.2g3.4g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g656kcal18.2g90g20.8g15.4g
Valittu annoskoko340g328kcal9.1g45g10.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna170g164kcal4.6g22.5g5.2g3.9g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997