Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 399g1317kcal40.3g231.8g14g45.9g
Rusina 125g365kcal3.5g75g0.6g12.1g
Aprikoosi, kuivattu 100g219kcal5.2g43.3g0.4g7.3g
Auringonkukansiemen 100g593kcal23g12.6g49.4g6g
Mantelilastu (A la meira)75g449kcal18g4.9g40.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g50g178kcal0.1g44.4g0.4g2.3g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g50g143kcal1.6g34g0.1g4.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2496g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g6566kcal183.8g900g211g155.6g
Valittu annoskoko3400g3283kcal91.9g450g105.5g77.8g
Annoskoko puolitettuna1700g1642kcal46g225g52.8g38.9g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997