Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 50g165kcal5g29g1.7g5.7g
Rusina 16g46kcal0.4g9.4g0.1g1.5g
Aprikoosi, kuivattu 13g27kcal0.6g5.4g0g0.9g
Auringonkukansiemen 13g74kcal2.9g1.6g6.2g0.7g
Mantelilastu (A la meira)9g56kcal2.2g0.6g5.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g6.2g22kcal0g5.6g0g0.3g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g6.2g18kcal0.2g4.2g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g821kcal22.6g112.6g26.2g19.2g
Valittu annoskoko425g410kcal11.3g56.3g13.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna213g205kcal5.7g28.2g6.6g4.8g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.3g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997