Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 60g198kcal6g34.8g2.1g6.9g
Rusina 19g55kcal0.5g11.3g0.1g1.8g
Aprikoosi, kuivattu 15g33kcal0.8g6.5g0.1g1.1g
Auringonkukansiemen 15g89kcal3.4g1.9g7.4g0.9g
Mantelilastu (A la meira)11g67kcal2.7g0.7g6.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g7.5g27kcal0g6.7g0.1g0.3g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g7.5g22kcal0.2g5.1g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 374g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g985kcal27.2g135.2g31.8g23.2g
Valittu annoskoko510g492kcal13.6g67.6g15.9g11.6g
Annoskoko puolitettuna255g246kcal6.8g33.8g8g5.8g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.3g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997