Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 70g231kcal7.1g40.6g2.4g8g
Rusina 22g64kcal0.6g13.1g0.1g2.1g
Aprikoosi, kuivattu 18g38kcal0.9g7.6g0.1g1.3g
Auringonkukansiemen 18g104kcal4g2.2g8.6g1g
Mantelilastu (A la meira)13g79kcal3.1g0.9g7.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g8.7g31kcal0g7.8g0.1g0.4g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g8.7g25kcal0.3g5.9g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1149kcal32g157.6g36.8g27g
Valittu annoskoko595g575kcal16g78.8g18.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna298g287kcal8g39.4g9.2g6.8g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997