Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 90g296kcal9.1g52.2g3.1g10.3g
Rusina 28g82kcal0.8g16.9g0.1g2.7g
Aprikoosi, kuivattu 23g49kcal1.2g9.8g0.1g1.6g
Auringonkukansiemen 23g133kcal5.2g2.8g11.1g1.3g
Mantelilastu (A la meira)17g101kcal4g1.1g9.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g11g40kcal0g10g0.1g0.5g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g11g32kcal0.4g7.6g0g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1477kcal41.4g202.6g47.2g34.8g
Valittu annoskoko765g739kcal20.7g101.3g23.6g17.4g
Annoskoko puolitettuna383g369kcal10.4g50.7g11.8g8.7g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997