Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 100g329kcal10.1g58g3.5g11.5g
Rusina 31g91kcal0.9g18.8g0.2g3g
Aprikoosi, kuivattu 25g55kcal1.3g10.8g0.1g1.8g
Auringonkukansiemen 25g148kcal5.7g3.1g12.4g1.5g
Mantelilastu (A la meira)19g112kcal4.5g1.2g10.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g13g44kcal0g11.1g0.1g0.6g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g13g36kcal0.4g8.5g0g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 624g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1641kcal45.8g225g52.8g39g
Valittu annoskoko850g821kcal22.9g112.5g26.4g19.5g
Annoskoko puolitettuna425g410kcal11.5g56.3g13.2g9.8g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997