Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g752g203kcal6.8g37.6g0g12.8g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g75g256kcal1.5g2.3g26.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 75g34kcal2.3g3.6g1.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g23g56kcal0g22.6g0g0g
Voi 71g518kcal0.9g0.3g58.1g0g
Kananmuna, annos 65g49g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2244g2267kcal34.2g134.2g179.8g26.4g
Valittu annoskoko1122g1134kcal17.1g67.1g89.9g13.2g
Annoskoko puolitettuna561g567kcal8.6g33.6g45g6.6g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011