Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g877g237kcal7.9g43.9g0g14.9g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g88g298kcal1.8g2.6g30.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 88g40kcal2.6g4.2g1.3g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g26g66kcal0g26.3g0g0g
Voi 83g605kcal1g0.3g67.8g0g
Kananmuna, annos 65g57g72kcal6.3g0.2g5.1g0g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2618g2645kcal39.6g156.4g209.8g30.8g
Valittu annoskoko1309g1323kcal19.8g78.2g104.9g15.4g
Annoskoko puolitettuna654g661kcal9.9g39.1g52.5g7.7g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011