Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g1003g271kcal9g50.1g0g17g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g100g341kcal2g3g35.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100g46kcal3g4.8g1.5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g30g75kcal0g30.1g0g0g
Voi 95g691kcal1.1g0.4g77.4g0g
Kananmuna, annos 65g65g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2992g3023kcal45g179g239.8g35g
Valittu annoskoko1496g1511kcal22.5g89.5g119.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna748g756kcal11.3g44.8g60g8.8g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011