Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g1128g305kcal10.2g56.4g0g19.2g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g113g384kcal2.3g3.4g39.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 113g51kcal3.4g5.4g1.7g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g34g85kcal0g33.8g0g0g
Voi 107g777kcal1.3g0.4g87.1g0g
Kananmuna, annos 65g73g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3366g3401kcal51g201.2g269.8g39.6g
Valittu annoskoko1683g1700kcal25.5g100.6g134.9g19.8g
Annoskoko puolitettuna842g850kcal12.8g50.3g67.5g9.9g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011