Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g125g34kcal1.1g6.3g0g2.1g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g3.8g9kcal0g3.8g0g0g
Voi 12g86kcal0.1g0g9.7g0g
Kananmuna, annos 65g8.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g378kcal5.6g22.4g30g4.4g
Valittu annoskoko187g189kcal2.8g11.2g15g2.2g
Annoskoko puolitettuna94g95kcal1.4g5.6g7.5g1.1g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011