Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g1253g338kcal11.3g62.7g0g21.3g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g125g426kcal2.5g3.8g43.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 125g57kcal3.8g6g1.9g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g38g94kcal0g37.6g0g0g
Voi 119g864kcal1.4g0.5g96.8g0g
Kananmuna, annos 65g82g103kcal9g0.2g7.3g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3740g3778kcal56.6g223.8g300g44g
Valittu annoskoko1870g1889kcal28.3g111.9g150g22g
Annoskoko puolitettuna935g945kcal14.2g56g75g11g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011