Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g1504g406kcal13.5g75.2g0g25.6g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 150g69kcal4.5g7.2g2.3g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g45g113kcal0g45.1g0g0g
Voi 143g1037kcal1.7g0.6g116.2g0g
Kananmuna, annos 65g98g123kcal10.8g0.3g8.8g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4488g4534kcal67.6g268.4g360g52.8g
Valittu annoskoko2244g2267kcal33.8g134.2g180g26.4g
Annoskoko puolitettuna1122g1134kcal16.9g67.1g90g13.2g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011